Moroccanoil Hydrating Styling Cream

Moroccanoil Hydrating Styling Cream maakt het haar beter handelbaar en geeft hiernaast ook meer definitie aan het haar. De crème is geschikt voor ieder haartype en ideaal voor mensen met stug of droog haar. Moroccanoil Hydrating Styling Cream is een lichtgewicht, leave-in conditioner. De crème heeft een diep hydraterend en verzorgend vermogen en elimineert kroes en pluis. Hiernaast voegt de crème volume aan het haar toe en het houdt het haar soepel in model.

  • Leave-in formule
  • Maakt het haar beter handelbaar
  • Voegt volume toe
  • Vergemakkelijkt het stylen

Gebruik:
Verdeel 1 tot 2 pompjes van de Moroccanoil Hydrating Styling Cream gelijkmatig over nat of droog haar en spoel het niet uit. De te gebruiken hoeveelheid varieert afhankelijk van het type haar. De crème is geschikt voor dagelijks gebruik of na het wassen. De Hydrating Styling  Cream van Moroccanoil kan op droog haar worden gebruikt, om uw haar in de loop van de dag extra te verzorgen of opnieuw in model te brengen.

Resultaat:
Moroccanoil Hydrating Styling Cream maakt het haar weet beter handelbaar en soepel waardoor het beter in model is te brengen.

Fosfaat-, sulfaat- en parabenenvrij:
Moroccanoil producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn de producten veiliger voor het milieu en voorkomen ze dat gekleurd haar vervaagt of dat het haar uitdroogt.

De producten van Moroccanoil zijn niet op dieren getest.

Prijs
75 ml voor €11.60
300 ml voor €36.60

Over Laurenz

Laurenz en zijn team vind je elke aan het werk, met maar één doel: JE MOOI EN BLIJ MAKEN.


Privacyverklaring

Contactgegevens

Ginnenkenweg 66,
4818 JH Breda

076 - 565 58 38

info@laurenz.nl

www.laurenz.nl

Openingstijden

Zondag en maandag
gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
08.30 - 17:30

Zaterdag
08.30 - 16:00

Social Media

Social Media