Moroccanoil Intense Hydrating Mask

Moroccanoil Intense Hydrating Mask is een intensief hydraterend en conditionerend masker dat de elasticiteit van het haar verbetert. Dit masker is geschikt voor normaal tot dik, droog haar dat behoefte heeft aan extra verzorging. Moroccanoil Intense Hydrating Mask heeft een hoogwaardige formule die verrijkt is met arganolie. Hiernaast zorgt het masker ervoor dat de textuur, glans, elasticiteit en handelbaarheid van het haar sterk wordt verbeterd, waardoor het haar weer alles aan kan en het weer perfect in model te brengen is.

  • Intensief voedende formule
  • Hydrateert
  • Conditioneert
  • Herstelt de elasticiteit

Gebruik:
Breng een gulle hoeveelheid Moroccanoil Intense Hydrating Mask aan op haar dat gewassen en handdoekdroog is. Kam het haar vervolgens door om het masker gelijkmatig door het haar te verdelen en laat het 5 tot 7 minuten inwerken. Spoel het masker hierna uit met lauwwarm water. Gebruik Moroccanoil Intense Hydrating Mask 1 tot 2 keer per week voor een blijvend gezond resultaat. Het masker kunt u minder vaak gebruiken naarmate de kwaliteit van het haar wordt verbeterd.

Resultaat: 
Moroccanoil Intense Hydrating Mask zorgt ervoor dat uw haar elastischer wordt waardoor het minder snel breekt en het geeft het haar een extra verzorging.

Fosfaat-, sulfaat- en parabenenvrij:
Moroccanoil producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn de producten veiliger voor het milieu en voorkomen ze dat gekleurd haar vervaagt of dat het haar uitdroogt.

De producten van Moroccanoil zijn niet op dieren getest.

Prijs
70 ml voor €14.85
250 ml voor €39.20

Over Laurenz

Laurenz en zijn team vind je elke aan het werk, met maar één doel: JE MOOI EN BLIJ MAKEN.


Privacyverklaring

Contactgegevens

Ginnenkenweg 66,
4818 JH Breda

076 - 565 58 38

info@laurenz.nl

www.laurenz.nl

Openingstijden

Zondag en maandag
gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
08.30 - 17:30

Zaterdag
08.30 - 16:00

Social Media

Social Media