Moroccanoil Restorative Hair Mask

Moroccanoil Restorative Hair Mask is een proteïne masker dat het haar verstrekt en herstructureert. De hoogwaardige formule is verrijkt met arganolie en eiwitten, waardoor haar dat door chemische behandelingen of warmtestyling is beschadigd, opnieuw wordt opgebouwd en hersteld. Hierdoor wordt het haar sterker, elastischer en mooier. Met behulp van het Moroccanoil Restorative Hair Mask zorgt ervoor dat het haar weer levendig en vitaal wordt. Het masker is geschikt voor verzwakt haar, chemisch behandeld haar en fijn/steil haar. Moroccanoil producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn de producten veiliger voor het milieu en voorkomen ze dat gekleurd haar vervaagt of dat het haar uitdroogt.

  • Intensief voedende formule
  • Herstructureert en versterkt
  • Voedt
  • Fosfaat- en parabenenvrij

Gebruik:
Breng een gulle hoeveelheid Moroccanoil Restorative Hair Mask aan op haar dat gewassen en handdoekdroog is. Kam het haar vervolgens door om het masker gelijkmatig door het haar te verdelen en laat het 5 tot 7 minuten inwerken. Spoel het masker hierna grondig uit met lauwwarm water. Gebruik Moroccanoil Restorative Hair Mask maximaal 1 keer per week voor een blijvend gezond resultaat. Het masker kunt u minder vaak gebruiken naarmate de kwaliteit van het haar wordt verbeterd.

Resultaat:
Moroccanoil Restorative Hair Mask versterkt het herstructureert beschadigd haar.

Advies:

  • Na uitspoelen van het masker haar behandelen met Moroccanoil conditioner
  • Niet meer dan één maal per week gebruiken
  • Meng voor dik, stug haar ongeveer 1 theelepel Moroccanoil Treatment met het Restorative Hair Mask voor extra glans en elasticiteit.
  • Maximaal 10 minuten in te laten werken

Prijs
75 ml voor €16,85
250 ml voor €44.50

Over Laurenz

Laurenz en zijn team vind je elke aan het werk, met maar één doel: JE MOOI EN BLIJ MAKEN.


Privacyverklaring

Contactgegevens

Ginnenkenweg 66,
4818 JH Breda

076 - 565 58 38

info@laurenz.nl

www.laurenz.nl

Openingstijden

Zondag en maandag
gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
08.30 - 17:30

Zaterdag
08.30 - 16:00

Social Media

Social Media