Moroccanoil Treatment Light

Moroccanoil Treatment Light is geschikt voor fijn, lichtgekleurd en geblondeerd haar. Deze behandeling voor het haar zorgt ervoor dat uw haar weer zijdezacht aanvoelt en weer gezond oogt met een mooie glans. Met Morocannoil Treatment Light creëert u weer nieuw leven in het haar. Deze voedende behandeling is verrijkt met vetzuren, omega-3-oliën, vitaminen, en antioxidanten, die ervoor zorgen dat het haar een extra glans krijgt en beschermd wordt tegen omgevingsfactoren. Hiernaast zorgt de Moroccanoil Treatment Light ervoor dat gespleten haarpunten verdwijnen en het haar weer stevig en soepel aanvoelt. Kroezend of pluizig haar wordt met behulp van deze behandeling weer glanzend en zacht en is weer makkelijk in model te brengen.

  • Voedt
  • Ontklit
  • Herstelt de elasticiteit
  • Bevat geen sulfaat, fosfaat, alcohol en parabenen

Gebruik:
Breng een kleine hoeveelheid van de Moroccanoil Treatment Light aan op schoon, handdoekdroog haar. Verdeel deze kleine hoeveelheid vanaf halverwege het haar tot aan de haarpunten en spoel het niet uit. Droog uw haar vervolgens met een föhn of laat het op een natuurlijke wijze drogen. Ook is het mogelijk om Moroccanoil Treatment Light aan te brengen na het föhnen om eigenwijze plukjes handelbaar te houden of om droge haarpunten extra verzorging te geven.

Resultaat:
Moroccanoil Treatment Light geeft uw haar een mooie glans en laat uw haar weer zijdezacht aanvoelen.

Fosfaat-, sulfaat- en parabenenvrij:
Moroccanoil producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn de producten veiliger voor het milieu en voorkomen ze dat gekleurd haar vervaagt of dat het haar uitdroogt.

De producten van Moroccanoil zijn niet op dieren getest.

Prijs
25 ml voor €16.90
100 ml voor €44.90

Over Laurenz

Laurenz en zijn team vind je elke aan het werk, met maar één doel: JE MOOI EN BLIJ MAKEN.


Privacyverklaring

Contactgegevens

Ginnenkenweg 66,
4818 JH Breda

076 - 565 58 38

info@laurenz.nl

www.laurenz.nl

Openingstijden

Zondag en maandag
gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
08.30 - 17:30

Zaterdag
08.30 - 16:00

Social Media

Social Media